Vi har vært å feiret en bursdag, og da måtte vi selvfølgelig ha med en gave: noe kjøpt, noe laget
P1010001De tovede tøflene er strikket i Vamse-garn, og til pynt sydde jeg på to katter i keramikk. Hun som fikk dem har nemlig 2 stk puser, så dette passet veldig bra!

Jeg er selvfølgelig fremdeles i sjalmodus, men jammen tror jeg at jeg er i tøffel-modus også. Jeg får ri bølgen, og produsere flere fremover........til julegave-alongen! For dere som trodde jeg hadde glemt den, hadde jeg vel nesten det også. Helt til jeg er hos dere andre som er med på den, og er flinke til å lage hver mnd. Kremt, kremt......jeg kommer sterkere tilbake!!

Ellers har jeg heklet etpar kjøkkenkluter også i det siste
P1010002De er heklet i Petunia Bomull på krok 3.5. la opp 30m og heklet fastmasker frem og tilbake, til det var litt garn igjen. Så kantet jeg med fastmasker i en annen farge. Den neste kluten heklet jeg i den andre fargen, og kantet den med resten av garnet på den forrige fargen.

Disse har jeg også gitt bort, for snille Åse hadde her en dag sendt meg 3 stk kjøkkenkluter i posten, så jeg trengte ikke disse jeg hadde laget selv. Takk, takk, Åse. Disse klutene er jo flotte venninnegaver.

Det hekles mye nå, og det kjenner jeg selvfølgelig i fingrene. Men slik er det når jeg begynner på det ene pleddet etter det andre......