Med flittige fingre, får man dovne fingre. Det har jeg erfart. Jeg merket det godt sist sommer, da jeg heklet ferdig et teppe. Fingrene var helt ubrukelige i mange uker, så jeg lot dem ta litt ferie. Nå kommer symtomene tilbake igjen.............

LAPP PÅ LAPP PÅ LAPP PÅ LAPP PÅ LAPP PÅ LAPP PÅ LAPP..........

Jeg har jo begynt på enda et teppe!!! P1010001 Dette teppet er til Snuppa. Hun har plukket ut fargene selv, og garnet er selvfølgelig det deilige Faerytale Alpakka-garnet. Jeg blir litt lei av kun ruter, så her er det sirkler i ruta, og da blir det litt annerledes. Med nål nr 5 går det unna, og jeg har allerede laget flere ruter, men det er fremdeles en lang vei å gå......... P1010005 I motsetning til de andre teppene, er dette i lyse pasteller. Fremdeles er jeg ikke helt ferdig med det første teppet jeg startet på for 1.5 år siden, men det er og har vært i daglig bruk hele tiden. Det blir skjøtet på innimellom, så det vokser, sakte men sikkert.......

Men så er det nå slik at det alltid er morsommere å begynne på noe nytt, enn å gjøre ferdig det man har begynt på. Merkelig det der......

Noe som også er gøy, er å bake. Det MÅ man bare gjøre innimellom, for kaker er jo så godt, og forsvinner så kjappt! Iallefall her i huset P1010004Denne er på vei inn i ovnen, men forsvinner så fort den er stekt. Vaniljeboller er bare YUMMIII!

.........så får jeg kanskje la fingrene hvile litt, for å spise kaker!