Hver gang jeg har ferie, tar jeg på noen ekstra kilo. Selvfølgelig ble det likedan i sommer også.....og da mener jeg i HELE sommer!! Jeg gir vaskemaskinen skylden. For mens andre vasket for meg, satt jeg bedagelig i en stol og strikket og koset meg, med både vin, øl, peanøtter, sjokolade, kaker ol......    Ja, det er deilig å KOSE seg litt, er det ikke??

Så jeg fortsatte å KOSE meg på ferien også, jeg. La meg nå legge til at med denne moten som er nå for tiden, er det ikke lett å merke at man har fått noen ekstra kilo. Elastiske tights med strikk i livet og en vid tunika over, så sier det seg selv. Jeg gruer meg faktisk til å ta på meg jeansen igjen, for ikke å snakke om ridebuksa, som jeg såvidt fikk kneppet igjen sist jeg hadde den på!

For dere som er på slanker`n, gå videre.......for her kommer noe av den deilige maten og snacksen vi inntok på ferien P1010020P1010092P1010122 Øverst er det Engelsk fudge. Sønnen og jeg kjøpte kilovis, da vi ble revet med.....men så var det ikke så veldig godt alikevel. Og heldigvis for det!!! I midten er det en Burger, som jeg spiste opp på null komma niks! Og nederst en deilig pizza som sønnen koste seg med. Fikk nesten lyst på..........

089108101 Sønnen hadde helt dilla på denne isen, særlig den med MELONsmak. Den var virkelig god!!! Sjokoladekaka på Cafè Norden, som er nyyyydelig, men utrolig mektig...stønn! Og matrettene på vår Favorittrestaurant "Flyvefisken" i Studiestredet. Mmmmmmmmm....

Dett er kun en liten brøkdel av alt det gode vi spiste på ferien. 150Sønnen elsker de "Franske Hot Dogs", og det kunne gå ned 4 slike i løpet av en hel dag, selv etter et måltid. Da vi kom hjem, fikk han såvidt på seg en jeans som skulle sitte etter. Og så bad jeg han veie seg. Siden han sist hadde vært på vekta, hadde han lagt på seg 10 kg!!!!! For han som er ung og vokser OPPOVER, er det ok. Men tenk på meg som nå vokser NEDOVER og UTOVER!!!

Jeg tør nesten ikke se på vekta, og opp på den skal jeg iallefall IKKE!! Tror jeg koser meg med tightsen og tunikaen litt til, jeg....

to be continued.......