Ingenting er som å være sammen med venner og familie på ferie. Det er faktisk veldig hyggelig, synes vi. I motsetning til fjorårets ferie, var vi alene i år. men da var det jo bare å dra på besøk til noen venner!!!!

Og det gjorde vi. Turen gikk til Anne og hennes deilige familie i Sorø, som ligger ca 1 times kjøretur fra København. Og vi visst hva som ventet oss da vi ringte på døren. PETER selvfølgelig!
P1010053Ungene elsket ham, og han elsket dem!!! Han er en liten personlighet i seg selv!

Og siden vi hadde det så hyggelig, ble det ikke tatt så mange bilder, men her ser dere Anne og meg....
P1010049
Og når jeg ikke satt stille og spiste en nyyyydelig sjokoladekake, som datteren hadde bakt til oss, gikk jeg rundt og beundret deres flotte hus. Jeg kunne flyttet rett inn (og nå står det jo et værelse ledig der.......ik`Anne? ;) )

Vi hadde lite regn på ferien. Denne dagen regnet det ganske hardt, men da satt vi jo i bilen! En annen dag det regnet, dro vi til handlesenteret FIELDS på shopping, som ligger like ved der vi bodde på ferien. Og hvor vi bodde? Jo, hos Marianne på Amager.

Hun var på ferie den ene uken vi var der, så da bodde vi der helt alene.Men aller hyggeligst var det når hun og Mathias kom hjem fra ferien, så vi kunne være sammen. Vi hadde ikke sett hverandre siden Michaels bisettelse i mai, og det var godt å få være sammen igjen.
Marianne tok oss med til Amager-strand. Et deilig sted å være
P1010075P1010079
Det blåste endel, og snuppa var ikke helt sikker på om hun skulle bade. Men like etter bildet ble tatt, tok hun av tøyet og "hoppet i det". Vi andre stod og grøsste på land....brrrrrrr
I bakgrunnen ser du Øresund-broen, fra Malmø til København.

Og da vi kom hjem, hygget ungene seg sammen med skjønne Mathias i hagen
P1010083P1010085
Jeg tror alle 3 hadde det like morro!!!!

Om jeg fikk handlet garn? Å, jada.....men det får komme neste gang ;)

to be continued.....