For dere som ikke har vært i København, MÅ dere bare ta en tur, altså. Selv en liten helg holder masse. P1010095Slike fine gater, med bygninger i forskjellige farger. Og man ser sykler over alt ULÅSTE!!! Det går ikke her hjemme, iallefall. Her må alt låses, for ingenting kan man ha i fred.

P1010010P1010012OPERAEN Er den ikke fantastisk? Jeg har alltid drømt om å komme på denne siden for å se nermere på OPERAEN. Men tror du ikke den var stengt? Jeg hadde håpet på å sett litt inni den, iallefall å få sittet utenfor med en øl eller kaffe. Men neida, stengt var det.

Et sted som var åpent, var i Fristaden Christiania. Der var det ikke lov til å ta bilder (som jeg godt kan forstå) men vi tok noen alikevel, ved Wonderland, ALIS sin Skatebane der. Sønnen er jo en Skater, og han bare MÅTTE dit for å prøve Bowlen P1010057P1010067Jeg fikk ingen andre med i bildet, så jeg håper det er greit. Og sønnen var i Wonderland!!! Det holdt for ham å bare være der, og prøve banen, Jihhaaaa!!

130118TIVOLI En hel dag i Tivoli ble det også. De andre kjørte, jeg holdt meg på bakken. jeg er ingen pyse, for jeg kjørte alltid med ungene da de var mindre, og de ville jo opp i de verste tingene bestandig. Jeg ble tilogmed med å kjørte berg og dalbane, opp-ned, samtidig som jeg hadde den verste tannpinen du kan tenke deg. Jeg MÅTTE jo. Nå kan jeg slippe, og da velger jeg å IKKE kjøre.

I flyet ser du sønnen til venstre. Han stod en hel time i kø, for å kjøre 2 minutter. Det var noe voldsomme greier, som hadde en fart på 5G. At noen vil kjøre sånnt frivillig, nei det forstår jeg ikke........ 070071Jeg spiser heller litt godteri..........dette er typisk meg, skjønner du. Ikke så flatterende bilde, men ungene bare elsker disse bildene av meg, så jeg får vel, da............Enjoy