På tide å dra hjem igjen, men leit å si farvel til Marianne og Mathias. Men vi sier aldri farvel, men "på gjensyn" 154P1010099 Marianne, jeg kommer snart på besøk til deg igjen! Og ungene savner allered Mathias!!!
På vei til MALMØ..... P1010107Over Øresundbroen, og til Malmø. Der hadde vi lovet sønnen et stopp, for der er det en kjempediger SKATE-Park, som han bare hadde drømt om lenge. Og for et sted!!!! 229232 Humpler på humpler, kjempedigert anlegg. Det som var så gøy, var at det var en kiosk der og et sted for foreldrene å sitte. Det var mange foreldre der. Her ser du han "raile" også. Jeg bare tenker på hvor vodt det er hvis de ramler........iiiiikkk!! (mister pusten)

TURNING TORSO er en spektabel bygning som svinger seg rundt sin egen akse. Jeg så på et National Geographix program en gang, om hvordan de bygget dette fantastiske bygget, og fikk så lyst til å se det med egne øyne. Når vi har kjørt til København har vi bare sett det langt fra, men denne Skateparken lå like ved, så det var bare å spasere bort..... 236Her står vi altså helt foran bygningen, på 52 etg, som inneholder leiligheter. Og enda en drøm gikk i oppfyllelse. P1010110P1010118 I mitt neste liv vil jeg bli Arkitekt.