Da var det 3dje (men ikke det siste) sjalet i SUPERIOR silke og kashmere ferdig, men nå tok det slutt med dette garnet, og jeg må vente til jeg får tak i det igjen
sjal 007sjal 008
Viser det på 2 forskjellige måter, for å rettferdiggjøre både fargen og mykheten. Det er altså sååååå mykt, og fjærlett.
Det veier kun 25 gram, og er bare nydelig å ha rundt skuldrene eller rundt halsen. Jeg har brukt mitt i hele sommer!

I helgen begynte jeg på et nytt par med Levina Pulsvarmere, og her om dagen måtte jeg faktisk ha på det ene paret mitt, for det regnet og var uffent vært da jeg spaserte til jobben. Og da tenkte jeg at det kunne være greit med noen flere lignende, bare i andre farger. Her er det paret jeg allerede har, og bare se hvor flott det er sammen med en  deilig frukt
sjal 003Da kan jeg røpe at de jeg strikker på nå er utrulig flotte sammen med sjokolade  hi hi

Nå er jeg helt vill etter å begynne på nye prosjekter, men jeg har faktisk tatt meg sjøl litt i nakken nå, og sagt til meg selv: Gjør ferdig det du holder på med først!!!
Hvorfor er det enklere å begynne på noe nytt enn å gjøre ferdig? Når man gjør noe ferdig kan man jo bruke det, og det er jo i utgangspunktet det vi vil når vi starter på et nytt!  Ganske merkelig det der......

Så er det ikke bare på morrakvisten man må tenne lys; nå blir det mørkere kvelder også. Jeg tok noen bilder i byen, da jeg var på vei hjem her en kveld
sjal 001
Rådhuset, badet i lys. Flott!!!
sjal 002Og veien videre hjem......

Ha en fin uke, allesammen!