Et par nye Levina pulsvarmere er ferdige, og som jeg nevnte i forrige innlegg, så var de supre sammen med sjokolade!
Nå skjønner du kanskje hvorfor?
pulsvarmer 027Mørk brun Babysilk sammen med bronsefargede perler.
Grunnen til at det står "knute på tråden" som overskrift i dag, var at det VAR det faktisk, da jeg strikket disse. Og med knute på tråden og PERLER på samme tråd, ja, da vet du vel hva problemet gikk ut på?

Det verste var at jeg satt i et møte og strikket på disse, da knuten dukket opp, og da kom jeg ligsom ikke lenger. Heldigvis var vi mange "Flid-damer" på dette møtet, og da finnes det alltid hjelp å få. I gjengen var det ei med nål og tråd, og hun reddet meg den dagen! Det var bare å få perlene av tråden, og træ dem på nytt, og så var det bare å strikke videre, som om ingen ting var skjedd!
Og som du ser, så er de ferdige. (det er også sjokoladen, dvs borte vekk!!!)pulsvarmer 028Jeg må nok ha de på hver gang jeg spiser sjokolade. Det blir nok kaldt fremover........

I dag ble jeg også ferdig med skiltene jeg har malt til stallen
pulsvarmer 030De trenger kun et strøk med lakk, så er de klare til å henges opp i stallen. det var gøy å gjøre "gamle kunster" igjen.

Og så har det vært et skikkelig uvær i helgen. Lyn, torden og masse regn. Med slikt følger også en vakker regnbue
pulsvarmer 029
Jeg skulle gjerne ha funnet skatten i hver ende av den.......