De siste par ukene har vi drevet med Ekstrem Forvandling på jobben. Dvs, ikke av klientellet og oss som jobber der, men av butikken. Og det aller beste: Vi har fornyet og forstørret GARN AVDELINGEN, til min store glede!!!! Jippiii!!!

Og her skal du få en liten titt Butikk garn ny 001 Store åpne hyller, som både er butikk og lager. Denne delen VAR lageret før, og jeg fløy frem og tilbake for å fylle på garn. Det var helt håpløst til tider. Nå er det store , dype hyller, med god plass. Og blir det tomt for en farge.....ja, da må jeg bestille mer!

Synes du det ser litt rotete ut? Det stemmer.........men vi er snart på god vei til å bli ferdige.

Stativet foran i bildet er geitegarnet fra Svartdal (Telespinn) Bjørg var innom i går med en ny forsyning Butikk garn ny 005I stativet ligger MARI-kid Mohair, mens under stativet ligger PAN- sportsgarnet som er så fint til sokker. Jeg tok ut noen nye melerte farger........helt herlige er de!

Butikk garn ny 003Ved dette langbordet er du velkommen til å sitte ned med en kopp kaffe og en prat. Ta gjerne strikketøyet med. Her skal det også opp et hespetre/garnvinne, men nøstemaskinen er på plass. Da kan du nøste opp garnet ditt i butikken, og slippe å mase på familien om hjelp hjemme.(det er jo ikke alltid så populært.......) Butikk garn ny 007 Ser du godt etter, ser du nøstemaskinen er på plass. Og igjen, beklager rotet Butikk garn ny 002Fremdeles selger vi masse knapper og "stæsj", men dette bordet er midlertidig. Det er også esken med strikkepinner.......der det nesten er umulig å finne frem i. Det er som å være på hyttetur, litt primitivt, men det går an for en stund.

Om 1 uke (8.9) skal vi ha høstens første STRIKKECAFÈ, og da MÅ vi være ferdige. Da er temaet GRYTELAPPER, så ta gjerne med deg noen du har etter bestemoren din feks. Hun som kommer, har med seg mange grytelapper hun har hatt på en utstilling. Det blir selvfølgelig stor stemning, og litt servering av kake og kaffe. VELKOMMEN!