Noe jeg har tenkt litt på i det siste er : Hvordan er egentlig vi "kvinnfolk" å bo sammen med? Jeg er ganske grei (er jeg ikke det da?), litt masete og litt umulig. Det kan jeg innrømme!
Er det noen som har sett etpar reklamefilmer på TV i det siste, som viser hvordan et "umulig kvinnfolk" ser ut? Jeg lo så jeg skrek, og kjente meg igjen. Ikke det at jeg oppfører meg sånn til daglig, altså, men alle har vel vært DER en gang?

Ikke husker jeg hva reklamen var for, heller, men jeg tror det egentlig handlet om å ikke bli sett eller hørt. At det var STORSKJERMEN som hadde tatt førsteplassen der i huset. Vi har fremdeles den gamle "antikke" digre kassa, så jeg har ingen grunn til slik oppførsel enda. Men disse "kvinnfolka" hylte og skrek, skiftet antrekk i ett sett, og han ene måtte bære ut storskjermen, mens han andre ikke fikk se noen ting, siden HUN stod og skrek FORAN skjermen.

Men hvem var det nå som hadde laget denne reklamefilmen, spør jeg meg selv om? (jeg vet fremdeles ikke hva det var reklame for)
Er det en kvinne, som VET hvordan det er? Eller er det en mann, som virkelig VET?
strikkatreBare se hvor tålmodige vi kvinner er da! Vi strikker et helt tre, mens menn, de hugger det ned!

Da må jeg bare fortelle historien om en kollega av min mann, som her om dagen måtte "svi på pungen"siden han ikke fulgte med på hva kona hans drev med.
Han ryddet i garsjen, og kastet en masse poser som stod der. Å sjekke hva de inneholdt gadd han ikke, for det var sikkert bare søppel. Så opp i søpla gikk de. Og han trampet godt oppi for å få plass, siden det var dagen før tømming.

Senere den dagen spurte kona selvfølgelig etter posene. Han sa som sant var, at de hadde han kasta, det var jo bare søppel!
(Det var sikkert DA hun skrek og oppførte seg unormalt, som de i reklamen) for oppi disse posene lå det BÆR som hun hadde plukket i helgen. Hva trodde han hun drev med på hyttetur, da??? HÆ???

Mannen var en av dem som stod i kø her i byen, foran boden med bær. Der kjøpte han både blåbær, tyttebær, og faktisk hadde hun funnet multer også, som her kostet 170 kr kiloen.
Gutta, det er best dere ser oss, vet hva vi tenker, og hører etter til enhver tid; ellers kan det bli dyrt for dere!

GOD HELG, folkens!
P1010018