Da var høstens første Strikkecafè i boks, og det var stormende jubel i lokalene i går kveld. Det kan du også lese om her, siden en journalist fra lokalavisa PD var innom. Mitt kamera går mot slutten, så jeg må beklage dårlige bilder (håper på et nytt et ganske snart, siden en viss person har bursdag om nøyaktig en uke......)

Kveldens foredragsholder var Halldis Nilsen (fra Sauland) som har hatt en utstilling med GRYTELAPPENE sine. Vi hadde på forhånd spurt alle innbudte om de kunne ta med egne grytelapper fra "gjemmene". For nå er det jo populært med de gamle grytelappene igjen. Vi hadde hengt opp grytelapper i taket, og noen får henge der litt til, så kom gjerne innom og se på de....... P1010001P1010003 Her ble det fortalt om teknikker og fargesammensetninger, og det var en ivrig lytterskare, som ivrig diskuterte med.

Heldige meg hadde hjelp bak kassa denne kvelden, siden jeg hadde vært på jobben hele dagen......... P1010004...og jammen hadde hun ikke tatt på seg tunikaen jeg strikket til henne for etpar år siden.Hun søker visst jobben som lørdagshjelp i butikken.....

En av mine faste kunder hadde tatt med seg en stor bag full av strikkede egendesignede plagg. Hun kjøper alltid så mye Finull, og jeg spør altid hva de skal lage av garnet. Enda et pledd, spør jeg stadig. Men neida, her var det andre ting enn pledd. De fantastiske kreasjoner, fra tovede kjoler til jakker i vendestrikk. Det endte med at hun måtte gå modell for sine egne plagg, og jammen gikk ikke noen av de andre rundt med plaggene hennes også!

Denne dagen hadde vi fått inn flere kåper fra Tyrihans, og jammen ble det ikke rene CATWALK`EN i butikken denne kvelden. Folk prøvde klær, og det var stormende jubel. Kjempegøy! Her er min kollega Eva modell for en av de nye kåpe-jakkene med lekkert tilbehør til P1010005 Kan jeg si at kveldens strikkecafè var vellykket? Ja, det var det virkelig. Og snuppa ble jammen bitt av basillen, og kom hjem med to hesper garn, for nå skulle iallefall hun begynne å strikke igjen P1010006Her har hun garnet rundt halsen med glorie på hodet! Jeg selv avsluttet kvelden med et glass vin. Det hadde jeg fortjent, synes jeg.