I dag kom det en "gave" i posten, som jeg har ventet på. Når man er i Bloggland, får man masse nye venner, og noen ganger får man gaver. En av mine gode bloggvenner er Gitte, og vi bytter stadig gaver. Det er veldig koselig.
Av og til blir vi enige om hva vi skal gi, og andre ganger kommer det bare en overraskelse.

Denne gangen var vi enige, men alikevel kom det en overraskelse. Jeg ville gjerne ha Hendes verden med det ekstra, lille Strikkeheftet til. Disse "samler" jeg på, og det er masse lekre oppskrifter i, som man blir så inspirert av.
Dette fikk jeg i posten, Inkludert en dvd OG en strikkebok; Feminin Strikk
Gave 2004-12-31 001
Heldigvis/uheldigvis hadde jeg boken fra før. Og da er det bare en ting å gjøre: Gi den videre (pay it foreward) og gled en annen!
Så Gitte, du har vært med på å glede en annen i dag, for denne gav jeg til en god venninne, som ble kjempeglad for boken.
TUSEN TAKK!

Og det er det jeg mener med å gi noe til andre.....om det er deg selv, en glede, en tjeneste, en ting, penger eller en klapp på skuldra. Man gleder noen uten forbehold, og en eller annen gang kommer det tilbake til deg selv. Det har jeg opplevd så mange ganger, og det er ganske hyggelig å tenke på. Det blir en slags bølge-effekt, og det kommer bare positive ting ut av det!

Så folkens, ha en fin helg, og gled en annen PAY IT FOREWARD!