Jeg har strikket en undertrøye fra boken "Strikk til Nøstebarn". Den strikket jeg i Silkeull, slik at den skal være myk og kløfri mot huden. Mottageren er Snuppa, som allerede har begynt å fryse......
trøye 2004-12-31 002Hun har visst planer om å bruke den som en "Allround" trøye/genser/pysjamas..........osv. Jeg nevnte at det kanskje kunne bli en silketruse til, og det synes hun var en god idè. Jeg har ca 100g naturhvit Silkeull liggende(samme som stripene), så muligens lager jeg et "sett".

Siden oppskriften på trøye både er til barn og til voksne i boka, valgte jeg den største strs for barn, men jeg strikket den lengre
trøye 2004-12-31 001siden Snuppa både er lang og tynn. jeg får se om jeg får tatt et bilde med den på, så ser den nok mere naturlig ut. På bildet ser den ut til å passe en 2 åring.......

Den veier under 100g, og blir nok en HIT!

Da pinne nr 4 ble ledig etter bruk, røk de rett på neste prosjekt, som blir enda et sjal i SUPERIOR (Silke og Kashmir). Denne gang i en lys olivengrønn farge, som jeg har planer omm å beholde selv. I år er jeg visst ego, og vil ha det meste selv!!

Jeg tenkte det var OK å begynne på sjalet, siden det er "rett-frem-strikk" uten noe anstrengelser av noe slag.Planen var å ta meg sammen, og bli ferdig med noen UFO`er som ligger rundt forbi...........

Feks denne røde UFO`en her
trøye 2004-12-31 003som lystig ble påbegynt sist vinter. Men desto mer sommeren nermet seg, desto mindre var lysten til å bli ferdig. Fremover nå vil den passe utmerket, og dermed tar jeg meg sammen og strikker den ferdig nå. Tykkt garn og pinne 5 er jo ikke noe å uffe seg over, er det? Garnet er Alpakka og ull, og er helt herlig.........men ganske kjedelig å strikke.

For dere som strever med å kommentere, så hjelper det å skrive et tall etter navnet, feks Anne1........!