I går hadde Åse og jeg vårt faste treff som vi har på denne tiden av året. Vi har nemlig Bursdag nesten på samme tid.......Hun hadde sist uke, og det er visst min tur i dag
Da treffes vi, bytter gaver , skravler og strikker/hekler. Åse har blitt helt hekta på hekling, siden jeg lærte henne det tidligere i sommer. Jeg er så glad for at hun endelig forstår at det er GØY å hekle!!!

De siste gangene har vi glemt å ta bilder av treffet vårt, men i går fikk vi "vaskejenta" til å knipse etpar bilder av oss. Vi liker jo å forevige treffa våres, for de er virkelig gode å ha......
trøye 2004-12-31 008Her sitter vi jo med våre "pakkenellikker" og koser oss. Gavebytter, pakkepapir og garnnøster flyter utover bordet, og vi ler høyt og fryder oss. De andre kundene, dette er jo på en veikro, lurer sikkert på hva vi driver med, og synes vi er noen raringer, hi hi

Åse er som vanlig veldig raus, og alt dette var nydelig pakket inn, og det duftet jammenmeg godt også
trøye 2004-12-31 012....for her var det både franskbrent kaffe med nøttesmak, og et vaniljeduftende lys i boks. Deilig mykt garn, Malabrigo i lilla og Wollmeise i turkis, som var så lekkert pakket inn. Marimekko-servietter, som vi begge er så glad i, og det var tilogmed en liten, skjønn strikkepose med, som er i bruk allerede, så den ble ikke med på bildet her.............
Det er morro med gaver når man fyller 19 år.......kremt!

Så MÅ jeg bare fortelle om snuppa, som er blitt bitt av strikkebassillen. Her om kvelden satt vi å strikket, da jeg nevnte at det begynte å bli sent, og det var leggetid. "Men mamma, bare litt til.......jeg klarer ikke å slutte!!"  Gjett om jeg smelta helt, da! Jeg lovte å vekke henne litt tidligere i går, så kunne hun jo strikke sammen med meg på morra-kvisten.

I går var vi tidlig oppe og strikket sammen, så frokosten gikk som en lek, og det var en fornøyd snuppe som dro til skolen.
Da jeg kom hjem fra treffet med Åse, ville hun strikke før hun la seg. Jeg måtte ordne litt på kjøkkenet, og da jeg kom ut i stua, satt hun og sov, med strikketøyet i fanget. Hun kan smelte en mors hjerte!
trøye 2004-12-31 011Lille Strikke-feen min.

Så får jeg vel bare ønske meg selv en fin dag! Til dere også, selvfølgelig! hei hei!